POBJEDA U DERBIJU PROTIV RADNIKA :: Semberija INFO ::

 

POBJEDA U DERBIJU PROTIV RADNIKA


U osmom kolu Prve lige Republike Srpske odigran je gradski derbi između ekipa FK "Zvijezda 09" i FK "Radnik". 
 
Zvijezda 09 danas je bila bolja ekipa i zasluženo trijumfovala rezultatom 3:0. Pogotke za Zvijezdu 09 postigli su Živanović u sedmoj minuti susreta dok je Blažević dva puta zatresao mrežu Radnika (52' i 83' susreta). 
 
Debi na klupi Zvijezde u Prvoj ligi Republike Srpske imao je novi šef stručnog štaba Srđan Šušić koji nije krio zadovoljstvo nakon pobjede u gradskom derbiju. 
 

-Kao što sam u najavi utakmice rekao, bila je ovo veoma teška utakmica. Mogu da kažem da smo zasluženo slavili iako smo imali igrača manje na terenu. Ekipa je ispoštovala stvari koje smo radili i dogovorali u toku sedmice što je i razultiralo visokom pobjedom", rekao je Šušić novinarima nakon utakmice. 

Šušić je istakao da je ekipa Radnika odlična ekipa. Za vrlo kratko vrijeme sastavili su ozbiljan tim što se vidjelo i danas.
 

-Čestitam im na fer i korektnoj igri. Siguran sam da se ni jedna ekipa neće naigrati fudbala protiv Radnika. Slijedi nam analiza ove utakmice i priprema za naredno kolo. Kao što znate, naše ambicije su visoke, a to je plasman u Premijer ligu BiH", zaključio je Šušić. 

U devetom kolu Prve m:tel lige Republike Srpske ekipa Zvijezde 09 gostuje ekipi Ljubića iz Prnjavora.