IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO KK RADNIK :: Semberija INFO ::

 

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO KK RADNIK


Na Izbornoj skupštini Košarkaškog kluba ,,Radnik”, iz Bijeljine,  izabrano je novo rukovodstvo kluba -  predsjednik je Mladen Petrović, potpredsjednik  Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Miodrag Stojanović, sportski direktor Vladimir Vulović, a direktor marketinga Vladimir Savić.

Izabrani su i novi članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, kao i Disciplinska komisija.

Kada je riječ o trenerskom kadru, na mjestu koordinatora za mlađe selekcije ostaje Igor Mihajlović, a povjerenje je ponovo ukazano i  treneru prvog tima Vladimiru Radovanoviću.


Interesantno je da kompletno novoizabrano rukovodstvo čine nekadašnji košarkaši, a većina njih nosila je upravo ,,Radnikov” dres. 

-  Ciljevi kluba u narednom periodu su omasovljenje i  pojačan stručni rad s mlađim kategorijama, poboljšanje klupske infrastrukture i što bolji plasman u svim takmičarskim selekcijama. Da bi se postigao što kvalitetniji  razvoj mladih košarkaša, KK ,,Radnik” je već uspostavio saradnju sa Omladinskim košarkaškim klubom ,,Koš” iz Bijeljine i Košarkaškim klubom ,,Igokea” iz Laktaša.

Ambicije seniorskog tima ,,Radnika”, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, jesu da se klub plasira u Premijer ligu i postane stabilan učesnik najvišeg  ranga takmičenja u BiH – istakli su iz uprave bijeljinskog ,,Radnika”.

Semberija info