Zimska liga u malom fudbalu :: Semberija INFO ::

 

Zimska liga u malom fudbalu


Turnir u malom fudbalu u Bijeljini se tradicionalno održava od davne 1994. godine. Zimska FUTSAL liga Bijeljina 2018-2019, ove godine počinje 28. decembra, a finale je planirano za 12. januar 2019. godine. Zimska liga u malom fudbalu održava se pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, a u organizaciji Gradske boračke organizacije.

Fond nagrada je 20. 000 KM, od kojih će pobjednička seniorska ekipa za treće mjesto dobiti 1.000 KM, drugo mjesto 2.000 KM i prvo mjesto 8.000 KM. Za organizaciju turnira biće angažovan određen broj demobilisanih boraca i RVI tako da ovaj turnir ima i human karakter.
Gradonačelnik Mićo Mićić je naglasio da je Bijeljina već godinama daje podršku organizovanju Zimske lige u malom fudbalu, a ove godine su za te namjene izdvojili 10. 000 KM. Prošle godine učestvovalo je oko 80 ekipa, a i ove godine turnir je planiran za sve kategorije: pretpionire, pionire, kadete, juniore, veterane, seniore, te klubove opštinske i područne lige.
Prijave se primaju svakim radnim danom do 27. decembra u prostorijama Gradske boračke organizacije, a izvlačenje parova i žrijeb je planiran istog dana u 13 časova. Ulaz za Zimsku ligu iznosiće dvije KM, a tokom trajanja turnira biće svakodnevno organizovane i nagrade za publiku. Vrijedne nagrade biće obezbijeđene za polufinalno i finalno veče turnira. 

O.S.