KMF RADNIK BIJELjINA: Afirmacija malog fudbala :: Semberija INFO ::

 

KMF RADNIK BIJELjINA: Afirmacija malog fudbala


Dragi sugrađani, obavještavamo Vas da smo počeli novu - staru priču da Bijeljina ponovo ima svoj futsal klub. Takođe, klub će imati svoju školu fudbala za dječake i djevojčice koju će voditi dva poznata futsal igrača Davor Arnautović i bivši reprezentativac Dejan Pavlović, kao i Vesna Njeguš trenerica ženske futsal reprezentacije BiH.



Cilj nam je da vremenom iz omladinskog pogona stvaramo igrače za seniorsku ekipu. Naša je želja da afirmišemo vrijednosti ovog sporta, da djecu sklonimo sa ulice i da neki od njih sutra budu novi futsal asovi. Potencijalni igrači za seniorsku ekipu su danas odradili prvi trening.



U narednih desetak dana održaćemo Skupštinu kluba, izabraćemo članove Upravnog odbora, predsjednika i sekretara kluba. Bijeljina je zaslužila da ima futsal klub i ove godine ćemo krenuti sa takmičenjem u Drugoj Futsal ligi FSRS. Nadamo se da ćemo uspjeti klub vratiti tamo gdje i pripada, a to je vrh srpskog futsala. Ovom prilikom zahvaljujemo se gradu Bijeljina i gradonačelniku Mići Mićiću na podršci!

Saopštenje KMF RADNIK BIJELjINA