ŽFK Radnik Bumerang najbolji na turniru u Zenici :: Semberija INFO ::

 

ŽFK Radnik Bumerang najbolji na turniru u Zenici


Bijeljina: U organizaciji FS/NS BiH u Zenici u Trening centru je održan veoma jak turnir gde su trijumfovale mlade igračice ŽFK Radnik-Bumerang iz Bijeljine. Tako je uspješno započeta  nova 2020. godina.

U grupnoj fazi takmičenja savladani su Prijedor i Željezničar 2011 iz Bosanske Krupe  rezultatima po 4:0.
U četvrt finalu pao je Sportivo sa 3:0, a u polufinalu savladana je  Iskra iz Bugojna sa  sa 2:1.

U finalu, u borbi za trofej, savladana je komšijska ekipa Drine iz Zvornika  rezultatom 1:0.

Za najbolju igračicu tirnira proglašena je  Dragana Dimitrić, članica pobjedničke ekipe.

"Zahvalnost Fudbalskom/Nogometnom savezu BiH na sjajnoj organizaciji turnira kao i ostalim ekipama na fer i korektnoj igri. Pokazali smo još jednom da Grad Bijeljina i ŽFK Radnik Bumerang imaju talentovane,vrijedne, uporne i istrajne djevojčice koji su i ovog puta zasluženo osvojile trofej. Čestitke našoj ekipi i idemo u nove pobjede," kaže Marijana Vržić, trenerica ekipe.

"Uspješno smo započeli novu 2020. godinu, što je veliko ohrabrenje i ponos za sve nas koji radimo u klubu. Čestitke našim djevojčicama, trenerima i roditeljina koji nas pomažu i bodre," kaže trener Vesna Njeguš.

Za  ŽFK Radnik Bumerang su nastupile sljedeće djevojčice: Aleksandra Cvijetinović, Dragana Dimitrić, Jelena Jović, Milkica Simić, Jovana Lana Novaković, Neda Vujić, Anđelina Laketić, Jovana Kršić, Irina Erkić, Tatjana Nikolić, Teodora Perović, Milica Jovanić, Kristina Tekić, Lana Radulović,Tamara Blagojević i Marijana  Panić.
                                                                                     
Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević