Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: Dolaze bolji dani za Polet :: Semberija INFO ::

 

Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: Dolaze bolji dani za Polet


ФКЛ Полет из Горњег Којчиновца
Gornji Kojčinovac: Fudbalski sport je dobro napredovao u Gornjem Kojčinovcu gde djeluje i radi FK Polet. Od osnivanja je igrao u najnižem rangu drugoj opštinskoj ligi. Poslednjih sezona osjetio se veliki napredak u radu. To se pokazalo i u takmičarskom dijelu jer je izboren ulazak u Prvu opštinsku ligu grupa Istok. Rezultati su solidni i u klubu su zadovoljni.

"Ovo je za nas ipak viši rang gde se igra  kvalitetniji fudbal. Igrački kadar nam je solidan jer su neki igrači iz Sloge Junajted došli kod nas, dobro se uklopili i  i predstavljali smo neugodnog protivnika za sve. Rezultati su trebali biti bolji jer smo odigrali čak 6 remija sa 2 pobjede i 2 poraza uz gol razliku 13:13. Na proljeće očekujemo bolje igre i poboljšanje plasmana. Naš glavni cilj je opstanak i mislim da će on biti i ostvaren. Stvaramo ekipu za buduća vremena kad moramo razmišljati i o četvrtoj ligi. Finansijska situacija je teška kao i u svim klubovima, ali se snalazimo kako znamo i umijemo," kaže Branko Sojić, sportski radnik, član uprave, ali i aktivni igrač kad to zatreba.

"U pripremnom periodu igraćemo sa jačim rivalima gdje od protivnika možemo nešto i naučiti. Ja vjerujem da ćemo igrati bolje i da se možemo plasirati u zlatnu sredinu tabele," kaže kapiten Aleksandar Opačić.
                                                                               
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević