Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: FK Tavna - Ostati stabilan član ove lige :: Semberija INFO ::

 

Prva opštinska liga Bijeljina grupa Istok: FK Tavna - Ostati stabilan član ove lige


ФК Тавна из Бањице
Banjica: Fudbalski sport u Banjici je vrlo popularan i zahvaljujući njemu mladi se bave sportom u prvom redu radi druženja, zabave, ali i radi zdravog života. FK Tavna je stabilan član ove lige duži vremenski period i time su uglavnom zadovoljni. Uslovi za rad su kao i u drugim sredinama, ali uprava nastoji da oni budu bolji. Finansijsko stanje je teško, ali pored sredstava iz opštinskog budžeta koji se daju za sport, navijači i igrači materijalno pomažu rad kluba.

"Imamo solidan igrački kadar koji svake sezone podmlađujemo. Zasad nam je cilj da ostanemo stabilan član ove lige, a kad se steknu bolji uslovi u dogledno vrijeme ćemo razmišljeti o višem rangu, o Područnoj ligi kao četvrtom rangu takmičenja. Jesenju polusezonu smo završili na 7. mjestu sa 13 bodova uz bilans 3 pobjede i 3 poraza uz 4 remija i gol razliku 11:14. U proljeće tradicionalno igramo bolje pa se nadam da će tako biti i ovog puta," kaže Miroslav Stojanović, član uprave.

"Igrački kadar je spoj mladosti i iskustva. Igramo što bolje možemo i na terenu fer plej mora biti čak  i ispred takmičarskih rezultata. Kao kapiten sam zadovoljan našim igrama, ali uvijek može bolje," kaže kapiten Tavne  i njen najbolji igrač Dušan Trifković.
                                                                             
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević