Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: OFK Majnojević nepotrebno u borbi za opstanak :: Semberija INFO ::

 

Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: OFK Majnojević nepotrebno u borbi za opstanak


ОФК Магнојевић из Горњег Магнојевића
Gornji Magnojević: U jesenjoj polusezoni ekipa OFK Magnojević je zauzela 12. mjesto sa 13 bodova. Zabilježene su  4 pobjede, 1 remi i 8 poraza, uz gol razliku 26:37. Ovim plasmanom u klubu nisu zadovoljni jer im nepotrebno na proljeće slijedi borba za opstanak.

"Imamo solidan igrački sastav koji nekoliko sezona igra zajedno. Nekoliko utakmica smo bespotrebno izgubili  što se odrazilo na lošiji plasman. Proljeće je prilika da se sve propušteno nadoknadi pa opstanak ne dolazi u pitanje,.Niko od igrača nije najavio odlazak, a možda uprava nekog novog igrača i angažuje," kaže Mihael Vasić, trener .

"I ja sam optimista što se tiče proljeća. Pripreme ćemo dobro odraditi, pristup igri će biti znatno ozbiljniji i na svakoj utakmici se treba boriti od prve do poslednje minute. Kikseve treba svesti na najmanju moguću mjeru," kaže jedan od najiskusnijih i najboljih igrača  Petar Jovanović.
                                                                                         
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević