Prva opštinska fudbalska liga Bijeljina grupa Zapad: Ljeljenča se ne odriče titule :: Semberija INFO ::

 

Prva opštinska fudbalska liga Bijeljina grupa Zapad: Ljeljenča se ne odriče titule


ФК Љељенча из Љељенче
Ljeljenča: FK Ljeljenča iz istoimenog mjesta, iako radi u otežanim uslovima kao i drugi klubovi, postiže zapažene rezultate. Ekipa se uvijek nalazi u gornjem dijelu tabele pa je tako bilo i u ovoj jesenjoj polusezoni.

Zauzeto je 3. mjesto sa 22 osvojena boda uz bilans; 7 pobjeda, 1 remi i 3 poraza, sa gol razlikom 22:14. Vodeća Mladost iz Velike Obarske je bolja za 4, a drugoplasirani Proleter iz Gornjeg Dragaljevca samo za 1 bod.

"Imali smo neke slabe igre pa je nepotrebno izgubljeno nekoliko bodova. Ne odričemo se borbe za titulu prvaka jer proljeće treba da bude naše. Naše selo zaslužuje da ima četveroligaša i daćemo sve da to i ostvarimo. Cijenimo ekipe Mladosti i Proletera isto kao što i oni cijene nas. Imamo solidne uslove za rad, a sva svim rivalima imamo fer i sportske odnose. Proljeće ćemo dočekati spremno i od prvog kola krećemo ka tituli," kaže trener Milorad Savić.

"Imamo solidnu ekipu sa nekoliko odličnih pojedinaca. Zaslužujemo viši rang i u ime igrača obećavam  maksimalno zalaganje na svim utakmicama, a posebno protiv Mladosti i Proletera. Uprava možda angažuje i neko pojačanje, ali treba zadržati postojeći igrački kadar," kaže kapiten Božidar Pelemiš.

Najbolji strelci u jesenjem dijelu prvenstva su bili:Ljjubiša Savić sa 10, Darko Jović sa 5 i Željko Maksimović sa 3 data gola.
                                                                       
​Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević