Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: Na proljeće grčevita borba za opstanak :: Semberija INFO ::

 

Područna fudbalska liga Republike Srpske grupa Semberija: Na proljeće grčevita borba za opstanak


ФК Прибој из Прибоја
Priboj: U jesenjoj polusezoni fudbalari Priboja su igrali ispod svojih mogućnosti i zauzeli su posljednje 14. mjesto sa samo sedam osvojenih bodova. Bilans je isuviše skroman sa samo dvije pobjede i jedan remi uz deset poraza i gol razliku 21:53. Ovim plasmanom u klubu nisu zadovoljni, a razloge vide u svojim redovima i svome radu.

"Odigrali smo jednu od najslabih polusezona i na proljeće nam predstoji grčevita borba za opstanak. Nije još sve izgubljeno, proljeće je prilika da se propušteno nadoknadi. Svakako da moramo angažovati i nekoliko pojačanja, u prvom redu iskusnih igrača, a pripreme moraju biti intanzivno sprovedene. Mora se popraviti i rad na disciplini. Sve strukture moraju uložiti maksimum truda ukoliko želimo opstanak," kaže  trener Radivije Mitrović.

"Na nekim utakmicama smo bili nekompletni pa su neki bodovi izgubljeni. Ne igramo toliko loše, podmladili smo ekipu i sve se to odrazilo na igru. Na proljeće za nas će svaka utakmica biti kvalifikaciona i ja vjerujem da možemo obezbijediti opstanak," kaće  Mladen Davidović, najbolji igrač Priboja.

Treba još napomenuti da je rad uprave za svaku pohvalu. Infrastruktura je za viši rang, a igrači imaju dobre uslove za rad.
                                                                             
Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević