Legende Junajteda zgrožene kapitenom: Dosta nam ga je :: Semberija INFO ::

 

Legende Junajteda zgrožene kapitenom: Dosta nam ga je


Mančester junajted doživio je u nedjelju najteži poraz u istoriji kluba, a na udaru legendi posebno se našao kapiten tima Bruno Fernandeš.

Junajted je svega nedelju dana nakon što je osvojio prvi trofej u šest godina i najavio povratak na staze stare slave ponižen na Enfildu od najvećeg rivala Liverpula sa 7:0.

"Ovo nije Mančester junajted", poručio je utučeni menadžer Erik ten Hag.

Ten Hag je rekao i da je ljut, razočaran i iznenađen te da je na terenu vidio 11 igrača koji su izgubili glavu.
Navijače je posebno razljutio Bruno Fernandeš, fudbaler koji je na Enfildu nosio kapitensku traku Junajteda.

"Drugo poluvrijeme je bilo posebno sramotno. Bio je to nered, a posebno se to videlo u ponašanju kapitena Fernandeša. U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo neprijatno", rekla je legenda kluba Geri Nevil.

Fernandešova frustracija bila je sve veća kako se bližio kraj utakmice.

Tako je u jednom duelu prestao da trči za mladim Stefanom Bajčetićem, a u završnici utakmice tražio je zamenu kako više ne bi morao da bude na travnjaku.

"Drži ruke podignute i pita trenera zašto ne izlazi?! To nije bila kapitenska igra. Dosta mi ga je. Njega i njegovog ponašanja, kukanja i simuliranja. Menadžer Erik ten Hag se mora pobrinuti za to", dodao je Nevil.

Kin: Sramotan govor tijela

I legendarni Roj Kin je zgrožen ponašanjem Portugalca.

"Njegov govor tijela je bio sramotan. Talentovan je igrač, kapiten, ali ovo što je pokazao... Govor tijela, mahanje rukama, nedostatak borbenosti... Ne biste bili srećni s njim u svlačionici", rekao je bivši kapiten Junajteda.

(b92)