Radonjić odlazi iz Torina zbog sukoba sa Jurićem? :: Semberija INFO ::

 

Radonjić odlazi iz Torina zbog sukoba sa Jurićem?


Sukob Nemanje Radonjića sa trenerom Ivanom Jurićem u derbiju protiv Juventusa odjeknuo je širom Italije, ali i Evrope.

Samo 15 minuta po ulasku u igru, Jurić je odlučio da srpskog reprezentativca vrati na klupu jer mu je tako brzo popustila koncentracija, a Juve ga je kaznio trećim golom preko Bremera koji je prelomio meč (4:2).

Italijanski mediji jutro poslije tog meča već donose informaciju da su Radonjiću odbrojani dani u Torinu, ali se neće vratiti u Marsej sa pozajmice.

Prošle nedjelje su na sjeveru Italije shvatili da su se ispunili svi uslovi oko aktivacije otkupa Radonjićevog ugovora za dva miliona evra. Zato se sada uprava Bikova osjeća frustracija jer su "zaglavljeni" između želja i potpisa, prenosi sportal.blic.rs.

I Jurić je indirektno potvrdio da bivši prvotimac Čukaričkog i Crvene zvezde nema budućnost u Torinu.

"Borim se da razumijem ove stvari, ali mislim da Radonjiću nedostaje poštovanje prema fudbalu. Ima stvari za koje znaš da treba da uradiš, ali se opredijeliš za suprotno. To znači da nisi u igri. Ima talenat, ali očigledno za ovih šest mjeseci zajedničkog rada nisam uspio da ga pretvorim u fudbalera", rekao je Jurić poslije meča.

Torino će sada morati da pronađe kupca za Radonjića, čim počne prelazni rok u julu. Međutim, jasno je da neće moći da izvuče novac koji je platio Marseju. Uostalom, kao što nije ni francuski velikan kada ga je platio 12 miliona evra Zvezdi ljeta 2018. godine.

Hitri krilni fudbaler je ove sezone na 23 utakmice u Seriji A i Kupu Italije upisao četiri gola i dvije asistencije.

Oglasio se Radonjić

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić oglasio se nakon derbija Torina, tokom kog je odigrao svega 15 minuta, iako je ušao sa klube, pošto je brzo zamijenjen.

Radonjić se oglasio na Instagramu poslije meča, te je jasno da je poruka koju je izazvana ovim što mu je trener uradio na derbiju protiv Juventusa.

"Veruj u sebe, čak i onda kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi", napisao je Radonjić na Instagramu.

Inače, odnos Jurića i Radonjića u posljednje vrijeme je daleko od idealnog, a hrvatski trener je nedavno kritikovao Srbina zbog određenih stvari koje mu zamjera. Usljed ovakvog nastavka cijele priče, upitno je kakav će Radonjićev status biti u narednom periodu.

Juventus je u derbiju slavio sa 4:2 na ovom meču, a golove za Staru torinsku damu postigli su Kvadrado, Danilo, Bremer i Rabio, dok se asistencijom za drugi gol istakao i Filip Kostić.

Prethodno je Torino dvaput imao prednost usljed golova Karama i Sanabrije, dok je Ivan Ilić proveo 90 minuta na terenu i upisao asistenciju. Na drugoj je strani Vlahović igrao 86 minuta, ali bez gola.