Novi državni rekord ekipe Streljačkog kluba „TRB“ :: Semberija INFO ::

 

Novi državni rekord ekipe Streljačkog kluba „TRB“


Proteklog vikenda, u organizaciji Streljačkog kluba “Sarajevo”, u olimpijskoj dvorani „Zetra“ u Sarajevu održano je 2. kolo Premijer lige BiH u streljaštvu. Bila je to prilika da članovi Streljačkog kluba  „TRB“ iz Bijeljine, nastave svoju seriju odličnih rezultata. 

Tako je u juniorskoj konkurenciji, ekipa u sastavu Sofija Rakić, Marija Trifković i Ana Perić, ubjedljivo osvojila prvo mjesto, postavivši novi rekord Bosne i Hercegovine. U pojedinačnom plasmanu, prvo mjesto je osvojila Sofija Rakić, drugo Marija Trifković a četvrto mjesto Ana Perić. Uspjeh je još veći, uzimajući u obzir da su sve tri takmičarke 2008. godište, odnosno da su još pionirke. 



U seniorskoj konkurenciji, ekipa streljačkog kluba „TRB“ zauzela je drugo mjesto. U pojedinačnom plasmanu, Sofija Rakić je zauzela drugo a Marija Trifković treće mjesto. 

- Dobri rezultati takmičara Streljačkog kluba „TRB“ rezultat su predanog rada i vrijednog treniranja naših takmičara, te odličan pokazatelj dobre forme pred seniorsko i juniorsko Prvenstvo BiH koji su na programu 19 i 26. marta ove godine”, stoji u saopštenju Streljačkog kluba “TRB”.