Dominacija AK "Atletik" na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani :: Semberija INFO ::

 

Dominacija AK "Atletik" na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani


Uprkos lošim vremenskim prilikama atletičari AK "Atletik" tokom jučerašnjeg dana učestvovali su na Dvoranskom prvenstvu BiH u Sarajevu i ostvarili za sada najbolji rezultat u istoriji ovog mladog kluba. 
 
Luka Rakić je fantastičnim hicem osvojio zlatnu medalju i titulu Prvaka BiH za cicibane u bacanju kugle i dokazao da u ovoj kategoriji nema konkurencije.
 
Katarina Banduka je prvi put nastupala za Atletski klub "Atletik" i nakon samo tri mjeseca treniranja osvojila srebrnu medalju i titulu viceprvaka BiH za pionirke u bacanju kugle. Ova medalja je posebno vrijedna ako znamo da u ovoj kategoriji ima fantastičnih djevojčica koje godinama treniraju ovu bacačku disciplinu.
 
Pavle Kovač se ovaj put okitio bronzanom medaljom. U klubu ne kriju zadovoljstvo bronzanom medaljom obzirom da je za protivnike imao po godinu dana starije atletičare. Pored toga, Pavle je juče prvi put trčao disciplinu prepone i zauzeo četvrto mjesto.
 
Luka Pajkić je juče zauzeo dva četvrta mjesta takmičeći se u disciplinama skok u vis i 60m sa preponama. Za Luku je ovo bio prvi nastup u ovoj trkačkoj disciplini gdje je pokazao da se od njega može mnogo očekivati u godinama koje dolaze.
 
-Srećni smo i ponosni na svu našu dječicu koja treniraju u izuzetno teškim uslovima, bez dvorane, po kiši i snijegu ali rezultati ne izostaju. Bravo i za naše trenere koji svojom znanjem dokazuju da nemoguće ne postoji! Idemo dalje drugari, čekaju nas nova takmičenja i nove medalje", stoji u saopštenju Atletskog kluba "Atletik" iz Bijeljine.