POČELE PRIPREME NA GRADSKOM STADIONU :: Semberija INFO ::

 

POČELE PRIPREME NA GRADSKOM STADIONU


Danas je na Gradskom stadionu u Bijeljini juniorska selekcija FK "Radnik" zvanično počela pripreme za nastavak takmičenja u okviru Premijer omladinske U19 lige BiH.
 
-Prvo ću iskoristiti priliku da svima čestitam praznike, da vam svima poželim sreću i zdravlje u narednom periodu i da se zahvalim na ukazanom povjerenju. Imamo dovoljno vremena da se adekvatno spremimo za nastavak takmičenja, a cilj za ovu sezonu je jasan, opstanak u Premijer ligi BiH i afirmacija igrača za seniorski tim FK Radnik", rekao je novoizabrani trener juniorske selekcije, Ognjen Subotić.


 
Današnjoj prozivci prisustvovao je Nedeljko Ćorić, predsjednik FK Radnik. 

-S obzirom da su danas prisutni svi bitni članovi uprave FK Radnik, jasno vam je koliko značaja pridajemo mlađim selekcijama. Od prvog dana preuzimanja funkcije predsjednika kluba ponavljam istu rečenicu, prilika kakvu će dobiti ova i nadolazeće generacije da se izbore za mjesto u prvom timu je privilegija kakvu nisu imale desetine generacija prije njih. 

Završena je projektna dokumentacija za izgradnju reflektora na terenu sa vještačkom podlogom. Uskoro počinju i radovi, čime bi se našim igračima omogućili idealni uslovi za rad. U narednom periodu će se nastaviti i sa radovima u cilju dalje adaptacije terena sa vještačkom podlogom. Cilj u ovoj sezoni je da se na vrijeme obezbijedi opstanak, a naredne sezone želimo da igramo ozbiljniju ulogu u Premijer ligi BiH. Želim vam puno uspjeha, zdravlja, sreće i da dostojno i sportski predstavljate FK Radnik i Bijeljinu", izjavio je Nedeljko Ćorić.


 
Igor Milošević, kordinator omladinskih selekcija FK "Radnik" pozdravio je sve prisutne i zaželio im puno sreće u nastavku takmičenja. Napomenuo je da je trenutni sastav projektovan da naredne dvije sezone igra zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH i bude fabrika igrača za seniorski tim FK "Radnik".