Šta je Milojević spremio za Solbakena? :: Semberija INFO ::

 

Šta je Milojević spremio za Solbakena?


Trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi ponovo da "promeša" sastav pred meč sa Kopenhagenom.

Zvezda i Kopenhagen u utorak 6. avgusta od 20.45 u Beogradu igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Milojević će za duel sa Dancima imati maltene ceo tim na raspolaganju, izuzev povređenog Jovičića i najverovatnije još nespremnog Tomanea.

Što se tiče golmanske pozicije, tu je neprikosnoven Milan Borjan, kanadski reprezentativac koji već dve godine briljira između stativa "crveno-belog" gola.

Trener šampiona Srbije neće imati dilemu na golu, ali hoće u prvoj liniji ispred njega.

Milan Rodić je siguran na levom beku, ali je ostatak odbrane pod znakom pitanja. Miloš Degenek će sigurno biti u startnih 11, ali je pitanje da li na prirodnoj poziciji štopera ili na desnom beku.

Ukoliko doskorašnji igrač Al Hilala bude na desnom beku štoperski tandem činiće Milunović i Babić, ali je najveća mogućnost da neko od njih dvojice izgubi mesto u startnih 11.

Poziciju desnog beka moguće da će popuniti povratnik Marko Gobeljić, koji bi trebalo da iskoristi loše partije Filipa Stojkovića i povredu Milana Gajića.

Što se sredine terena tiče priliku bi trebalo da dobije Hose Kanjas, Španac koji je još daleko od forme, ali je neophodan u odsustvu povređenog Jovičića.

Jovančić je svoje mesto, nešto ispred zadnjeg veznog, odavno utemeljio, a ostaje pitanje da li će Milojević "promešati" karte kod trojke iza napadača.

Prema informacijama za meč sa Kopenhagenom registrovano je i najnovije pojačanje crveno-belih, 20-godišnji Njegoš Petrović, koji skoro sigurno priliku neće dobiti u utorak.

Pozicija za Marka Marina je rezervisana, a po krilu bi trebalo da napadaju El Fardu Ben i Mirko Ivanić.

Potencijalna rotacija je moguća između njih dvojice, a podsećamo da je Milojević u Helsinkiju priliku u startnoj postavi dao Milanu Jevtoviću, ali je ta opcija sada manje verovatna.

U napadu su u konkurenciji Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Obojica su ove sezone po nekoliko puta bili u listi strelaca, a u Finskoj je bolji posao odradio Srbin, po čijem ulasku na teren je Zvezda postigla gol..

Beogradski mediji javljaju da se Milojević već odlučio da Pavkovu po prvi put ove sezone u Evropi da startno mesto, ali ostaje da sačekamo i vidimo.

Pojačanje iz Portugala Tomane još nije dovoljno spreman za debi i "deilje" će morati dodatno da sačekaju kako bi ga videli u crveno-belom dresu.

B92