KK "UNSU": U LAKTAŠIMA ČETIRI ZLATNE I DVIJE SREBRNE MEDALjE :: Semberija INFO ::

 

KK "UNSU": U LAKTAŠIMA ČETIRI ZLATNE I DVIJE SREBRNE MEDALjE


U organizaciji Karate kluba "Laktaši" u nedjelju je održan Međunarodni turnir "Trofej Laktaša 2022" koji je okupio 246 takmičara iz 22 kluba iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.



Na, ne tako masovnom ali vrlo kvalitetnom turniru boje Karate kluba "UNSU" iz Bijeljine predstavljalo je šest takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji, u katama i borbama pojedinačno. Svi su ostvarili odlične rezultate osvojivši ukupno šest medalja; četiri zlatne i dvije srebrne.


 
Zlatne medalje su osvojili Tripunović Vukašin (borbe pojedinačno - kadeti, -52kg), Gavrilović Marija (borbe pojedinačno - kadetkinje, -54kg), Ivković Nikolina Ina (borbe pojedinačno - djevojčice 7 godina, -24kg) i Ivković Nikolina (borbe pojedinačno - djevojčice 7 godina, oranž pojas) dok su srebrno odličje izborili Vujić Mia Milica (borbe pojedinačno - mlađe kadetkinje, -49kg) i Knežević Ivan (borbe pojedinačno - kadeti, -52kg).


 
-Prezadovljni smo nastupom naših takmičara i takmičarki posebno pristupom i formom pred nastup u WKF Svjetskoj karate1 ligi za mlade koja će se od 9. do 12. decembra održati u Veneciji. U šest kategorija izborili smo se za svih šest finala u kojima smo u četiri bili uspješni ali najvažnije je da iz nastupa u nastup naši takmičari postaju sve iskusniji i bolji što i jeste primarni cilj naših nastupa na ovakvim i sličnim turnirima", stoji u saopštenju KK "UNSU".