ODBOJKAŠI RADNIKA U BORBI ZA TROFEJ :: Semberija INFO ::

 

ODBOJKAŠI RADNIKA U BORBI ZA TROFEJ


Odbojkaši Bijeljinskog Radnika u Banja Luci, u nedelju 27. novembra, odigraće finalnu utakmicu Kupa Republike Srpske protiv Banjolučkog Borca, uz direktan TV prenos na RTRS PLUS od 17 h.

Ekipa Borca u ovu sezonu ušla je sa najvišim ambicijama, i odigrala je između ostalog i dvije utakmice i na međunarodnoj sceni. Sa druge strane, izabranici Vladimira Šarenca, iza sebe imaju niz od 4 pobjede u Premijer ligi, od kojih poslednju, upravo nad ekipom Borca, u Boriku, proteklog vikenda.

„Naš plan je ove godine, stvaranje ekipe na malo duže staze, i takmičenje korak po korak“ izjavio je Darko Manojlović, predsjednik uprave Radnika i dodao: „ Da se igra na više dobijenih utakmica, siguran sam da bi ovaj pehar završio u Bijeljini. Ovako, pošto je samo jedna utakmica u pitanju, jedna šansa, uz atmosferu domaćina u Boriku, neka teret favorita ovaj put bude na ekipi Borca. Jedno je sigurno, ako Borac želi taj pehar moraće dobrano da se pomuči. Neka bolji pobijedi, a siguran sam da ćemo vidjeti jednu dobru utakmicu, kakvo finale kupa i treba da bude“.

Podsjetimo, ekipa Radnika je već drugu sezonu zaredom, najbolje plasiran bijeljinski klub u svim rangovima takmičenja, a trenutno, posle 8 kola, zauzima drugo mjesto na tabeli Premijer lige BiH.