UČESNIK LIGE ŠAMPIONA GOSTUJE U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

UČESNIK LIGE ŠAMPIONA GOSTUJE U BIJELjINI


Nakon što je utakmica 5. kola Premijer lige BiH u futsalu koju je KMF "Radnik MD Shop" trebao igrati protiv ekipe MNK "Hercegovina" iz Širokog Brijega, odgođena za 14.12.2022. godine, u šestom kolu Premijer lige u Bijeljinu dolazi višestruki prvak Bosne i Hercegovine i učesnik Lige šampiona u futsalu, ekipa FC "Mostar SG Staklorad". Biće ovo utakmica dvije prvoplasirane ekipe iz dosadašnjeg dijela prvenstva. 
 
Susret 6. kola se igra u subotu 19.11.2022. godine, sa početkom u 16 časova u dvorani bijeljinske Gimnazije.
 
Dolazak renomiranog protivnika uzrokovao je veliku potražnju za ulaznicama na ovaj derbi. Međutim, u KMF "Radnik MD Shop" profit nije najvažnija opcija. Danas su dva reprezentativca, Davor Arnautović i Mihailo Trifković posjetili JU Tehničku školu "Mihajlo Punin", te nagradili učenike jednog od najboljih odjeljenja u ovoj školi, kartama za sutrašnju utakmicu.


 
-Pred nama je najvažnija utakmica u ovoj polusezoni, u goste na dolazi šampion BiH. U ovu utakmicu naša ekipa ulazi kompletna, nakon sanirane povrede i ja ću biti u sastavu, te se pridružiti svojim saigračima na terenu.
 
Ovim putem pozivam sve naše navijače, simpatizere i sve one kojima je plava boja u srcu da budu naš šesti igrač, a ja i moje kolege ćemo dati i više od našeg maksimuma, te pozitivan rezultat u ovoj utakmici neće izostati", rekao je povratnik u ekipu KMF "Radnik MD Shop" Dejan Pavlović.