SUTRA SE SPUŠTA ZAVJESA NA POLUSEZONU :: Semberija INFO ::

 

SUTRA SE SPUŠTA ZAVJESA NA POLUSEZONU


Fudbalski klub „Radnik“ sutra, u 17. kolu M:tel Prve lige Republike Srpske dočekuje ekipu FK „Sutjeska“ iz Foče. Biće ovo ujedno i posljednja utakmica jesenjeg dijela sezone koja je na početku bila veoma stresna i neizvjesna.

- Dovoljno je reći da smo sa pripremama počeli prvog septembra a liga je startovala pet dana kasnije. Za nepuna tri mjeseca smo odigrali 20 zvaničnih utakmica. Bez priprema, bez optimalnog kvaliteta igračkog kadra mi smo danas, jedno kolo prija kraja polusezone sedmi od 18 klubova u ligi sa skorom od osam pobjeda, tri remija i pet poraza. Od tih pet poraza četiri smo pretrpjeli od prve četiri ekipe u ligi. Zdravstveno stanje fudbalera u ekipi je dobro a sa finansijske strane smo maksimalno ispoštovani od strane uprave kluba. Ekipa je stabilna, naš realni potencijal je da na kraju sezone budemo između šeste i desete pozicije na tabeli a ja bih lično bio najsretniji kada bismo do kraja ove sezone isprofilisali nekoliko mladih fudbalera koji bi u narednom periodu bili nosioci Radnikove igre“, ovako je liniju ispod nekompletne polusezone podvukao trener ekipe Velibor Đurić poručivši da pred sutrašnji meč očekuje od svojih fudbalera da odigraju onako kako su igrali cijelu polusezonu.

Kapiten ekipe, Aleksandar Vasić je pozvao navijače da sutra u 16 časova dođu na Gradski stadion i podrže Radnikove fudbalere.
- FK „Sutjeska“ je izuzetno kvalitetna ekipa, sa veoma kvalitetnim pojedincima. Biće to prava prilika da prije odlaska na zimsku pauzu damo sve od sebe da bodovi ostanu u Bijeljini“, rekao je Vasić.


Semberija info - I. Gutić