Rebalans budžeta grada Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Rebalans budžeta grada Bijeljine


Da li će i ovaj put odbojkaški ženski klub  ŽOK "RADNIK" , kome je  pri raspodjeli novčanih sredstava,  kao najuspješnijem i najmasovnijem ženskom sportskom kolektivu u proteklih 26 godina u tekućoj godini umanjen iznos za više od trećine, oko 7 hiljada KM, ostati uskraćen za pomoć od grada za nastavak takmičenja u 1. ligi Republike Srpske gdje je trenutno drugoplasiran na tabeli. Nastavlja li se i dalje diskriminacija ženskih klubova, a posebno ovog kolektiva koji je sa najviše osvojenih odličja u gradu u poslednje dvije decenije.

Malo li je 24 reprezentativke BiH, od kojih osam internacionalki koje su svoje prve odbojkaške elemente naučile  u ovom klubu i tu stekle afirmaciju. Kako objasniti mladima na treninzima zašto nemamo isti tretman sa klubovima u istom rangu takmičenja kada se bavimo najpopularnijim i najmasovnijim ženskim sportom u Republici i na cijeloj planeti.

Pozivamo na savjest i poštenje onih koji vrše raspodjelu sredstava iz rebalansa i nadamo se da će ova nepravda biti ispravljena...
 
ŽOK "RADNIK" BIJELjINA