Večeras u Beogradu doček zlatnih odbojkašica :: Semberija INFO ::

 

Večeras u Beogradu doček zlatnih odbojkašica


BEOGRAD - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nakon osvojenog zlata na Svjetskom prvenstvu u Holandiji danas stiže u Beograd, gdje će im večeras biti priređen doček ispred Skupštine grada, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Doček dvostrukih svjetskih šampionki, koje su sinoć pobjedom nad Brazilom u finalu odbranile titulu, planiran je za 20.00 časova.

Odbojkašice Srbije do novu titule na svjetskom šampionatu stigle su bez poraza, a na putu do zlata ostvarile su 12 pobjeda.

Zvaničnici Republike Srpske čestitali odbojkašicama

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović čestitali su odbojkašicama Srbije na osvajanju zlatne medalje na svjetskom prvenstvu.

Cvijanović je uputila čestitku reprezentativkama Srbije, selektoru Danijelu Santareliju i cijelom stručnom timu.

„Svojom igrom pokazali ste da posvećenost, timski duh i brilijantna taktika na terenu donose vrhunske rezultate i učinili ponosnim sve nas koji smo za vas navijali”, navela je Cvijanović uz želju da i u budućem periodu nastave da ostvaruju vrhunske rezultate.

“Od srca cestitam našim odbojkašicama, selektoru i cijelom strucnom štabu Srbije osvajanje zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu. Hvala vam za sve trenutke srece koje ste nam priuštili, želim vam još mnogo ovakvih pobjeda u budućnosti”, napisao je Dodik na Tviteru.

„Ponosni smo na vas. Ponosni smo na našu Tijanu Bošković koja je ponovo bila najbolja među najboljima na svijetu. Spektakularnom igrom odbranile ste titulu svjetskog šampiona, a građani Republike Srpske večeras slave zajedno sa vama. Hvala vam na nevjerovatnoj igri, kao i na tome što smo veoma ponosni i srećni zajedno sa vama večeras”, napisao je Čubrilović u čestitki.


Glas Srpske