CRVENOJ ZVEZDI OTVORENA VRATA LIGE ŠAMPIONA :: Semberija INFO ::

 

CRVENOJ ZVEZDI OTVORENA VRATA LIGE ŠAMPIONA


Fudbaleri Crvene zvezde će u slučaju da eliminišu Pjunik u plej-ofu Lige šampiona igrati protiv boljeg iz duela Makabi Haifa – Apolon Limasol. Prvak Srbije je imao sreće na današnjem žrijebu i ima veliku šansu da izbori novi plasman u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja.

Zvezda sutra igra protiv Pjunika prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a danas su saznali ime potencijalnog rivala u plej-ofu koji je ujedno i posljednja prepreka na putu do grupne faze. U slučaju da se plasiraju u plej-of fudbaleri Zvezde će prvi meč igrati u Izraelu ili na Kipru, dok je revanš u Beogradu.

Parovi plej-ofa Lige šampiona: Karabag/Ferencvaroš - Šerif/Viktorija Plzenj, Bodø/Glimt/Žalgiris - Ludogorec/Dinamo Zagreb, Makabi Haifa/Apolon Limasol - Crvena zvezda/Pjunik, Kopenhagen – Trabzon, Dinamo Kijev/Šturm - Benfika/Midtjiland, Union/Glazgov Rendžers - Monaco/PSV.

Prvi mečevi plej-ofa igraju se 16. i 17. avgusta, a revanši su sedam dana kasnije. Pobjednik ovih dvomeča igraće grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja. Podsjetimo već je poznato 26 učesnika Lige šampiona i čeka se preostalih šest. 25. avgusta će biti održan žrijeb grupne faze Lige šampiona.
 
(Nezavisne)