TAKMIČARI KK "UNSU" UBJEDLjIVI U PRVOM KOLU REGIONALNE KARATE LIGE :: Semberija INFO ::

 

TAKMIČARI KK "UNSU" UBJEDLjIVI U PRVOM KOLU REGIONALNE KARATE LIGE


Foto
U organizaciji Regionalnog karate saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina u Derventi je održano prvo kolo Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade i perspektivne karatiste. Učešće je uzelo sedam klubova sa šest ekipa u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji za pionire i pionirke do 13 godina, te tridesetak takmičara u kadetskoj i juniorskoj, muškoj i ženskoj konkurenciji - pojedinačno.
 
-Predstavnici našeg kluba briljirali su, kako u ekipnoj, muškoj i ženskoj konkurenciji tako i u pojedinačnoj konkurenciji kadetkinja i kadeta. Obje naše ekipe ostvarile su maksimalan učinak pobjedivši u sva tri održana kola", stoji u saopštenju KK "UNSU".


 
Postignuti rezultati u prva tri kola za pionire ekipno:
KK "UNSU" - KK "SRPSKI SOKO" (Bijeljina) 3:1,
KK "UNSU" - KK "ŠAMPONI" (Bijeljina) 3:1,
KK "UNSU" -KK "PANTERI PLUS" (Bijeljina) 3:1.
 
Postignuti rezultati za pionirke ekipno:
KK "UNSU" - KK "KIMA" (Derventa) 3:0, KK "UNSU" - KK "ŠAMPIONI" (Bijeljina) 2:2 (pob. na poen razliku)
KK "UNSU" - KK "ŠAMPION" (Modriča)
3:1. 
 
U pojedinačnoj konkurenciji kadeta odrađena su dva kola u kojem je Miloš Letić zabilježio dvije pobjede, a Ivan Knežević po jednu pobjedu i jedan poraz. U juniorskoj i U21, muškoj i ženskoj konkurenciji u ovom kolu KK "UNSU" nije imao predstavnike.
 
-U ženskoj kadetskoj konkurenciji sve tri naše predstavnice odradile su po šest kola. Marija Gavrilović je pobjedila sve svoje protivnice i u ukupnom plasmanu zauzela prvo mjesto, dok je Milica Mia Vujić ostvarila skor od četiri pobjede i jednog poraza, čime je u ukupnom plasmanu zauzela drugo mjesto. Marija Trifković ostvarila je tri pobjede i isto toliko poraza, što ju je u ukupnom plasmanu pozicioniralo na treće mjesto. Ovim rezultatima naše kadetkinje su ostvarile maksimalan učinak i svojim plasmanima dale doprinos ukupnom broju osvojenih bodova našeg kluba u prvom kolu lige. Sa svim ovim rezultatima i bodovima naš klub u ukupnom plasmanu poslije prvog kola čvrsto drži prvo mjesto", rekao je Goran Ivković, trener i predsjednik KK "UNSU".


 
Drugo, završno kolo Regionalne karate lige održaće se u drugoj polovini takmičarske sezone kada će se odraditi preostali mečevi u ekipnoj muškoj konkurenciji i pojedinačnoj kadetskoj,  juniorskoj i U21 konkurenciji. 

-Nastupom u Derventi naš klub završava prvu polovinu ovogodišnje takmičarske sezone za koju možemo reći da je bila vrlo zahtjevna, kako u radnom, takmičarskom tako i u finansijskom aspektu. Ono što je najvažnije, ostvarili smo skoro 100% zacrtanih ciljeva sa početka sezone što nas čini veoma zadovoljnim i ponosnim", rekao je trener Ivković.
 
Za takmičare KK "UNSU" slijedi zasluženi odmor. Već početkom sljedećeg mjeseca počeće pripreme za nastavak nimalo lakšeg drugog dijela takmičarske polusezone.