SRBIJA DOČEKALA ĐOKOVIĆA: "SADA JE VREME DA SLAVIMO" :: Semberija INFO ::

 

SRBIJA DOČEKALA ĐOKOVIĆA: "SADA JE VREME DA SLAVIMO"


Foto
Srpski teniser Novak Đoković svečano je dočekan u Beogradu nakon osvajanja sedme titule na Vimbldonu.
Doček je upriličen ispred Skupštine grada Beograda, a brojni navijači i poštovaoci Novaka Đokovića okupili su se kako bi ga dočekali i pozdravili.


Đokovićev stric: Hvala Srbijo, sada je vreme da slavimo

Stric Novaka Ðokovića, Goran Ðoković, pozvao je navijače da zajedno sa najboljim srpskim teniserom proslave osvajanje titule na Vimbldonu.

"Fenomenalan uspeh, svi znamo koliki je to uspeh. Sa sedam titula na Vimbldonu, približava se broju Australijan opena. Mislim da će Vimbldon biti njegov turnir, jer još ne znamo da li ćemo ići u Australiju. Novak je toliko puta osvajao turnire, ali ovo je nešto posebno, odlepio se od magične cifre od 20. To mnogo njemu znači, mnogo i ovim ljudima. Hvala svim ljudima, pozivam ih da ostanu i uživaju. Bili su uz nas kada je bilo teško, sada je vreme da slavimo", rekao je Goran Ðoković za RTS.
 

U Beogradu Đokovićevi navijači iz cijelog svijeta

U Beograd je čak iz  Argentine stigla Đokovićeva velika navijačica koja je za srpske medije izjavila da bi za srpskog tenisera navijala i da igra protiv Dijega Švarcmana ili Huana Martina Del Potra. Kako bi dočekali Đokovića, u Bograd su stigli i njegovi najvijači iz Irske i Australije.

Podsjećamo, Đoković je u nedjelju savladao Nika Kirjosa sa 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Srpskom teniseru je ovo 21. gren slem u karijeri.


(RTS)