POTVRĐENA"BOMBA " NA MALOM KALEMEGDANU: NEMANjA NEDOVIĆ PONOVO U ZVEZDI! :: Semberija INFO ::

 

POTVRĐENA"BOMBA " NA MALOM KALEMEGDANU: NEMANjA NEDOVIĆ PONOVO U ZVEZDI!


Crvenu zvezda je ovog leta dobila prvo konkretno pojačanje, a reč je o reprezentativcu Srbije i doskorašnjem košarkašu Panatinaikosa Nemanji Nedoviću.

Nedović se vraća među crveno-bele posle 10 godina, a sada je potpisao trogodišnji ugovor.

Kako su iz kluba naveli u saopštenju:

- KK Crvena zvezda mts ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja pokazao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, i zbog toga učinio i konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču.

Da podsetimo, Nemanja Nedović je rođen 16.juna 1991.godine u Novoj Varoši. Profesionalnu karijeru i prve ozbiljne košarkaške korake je napravio upravo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao od 2008. do 2012. godine , nakon čega je započeo internacionalnu karijeru u Lijetuvos Ritasu, zatim Golden Stejtu u NBA ligi, da bi se zatim vratio u Evropu kao igrač Valensije. U Španiji je nastupao i za Unikahu sa kojom je osvojio i Evrokup 2017.godine, potom je dve godine bio član Olimpije Milano, da bi od 2020. igrao za Panatinaikos sa kojim je osvojio grčko prvenstvo 2021.godine.



Ovu vest i zvanično je potvrdio menadžer košarkaša Miško Ražnatović.

- Posle dve prelepe godine u Atini, Nemanja Nedović se vraća u Beograd u dres crveno belih.



(Telegraf.rs)