Zvijezda 09 ugostila Partizan :: Semberija INFO ::

 

Zvijezda 09 ugostila Partizan


Semberija i Majevica juče su bili obojeni u crno–bijelu boju. Gostovanje beogradskog Partizana izazvalo je veliko interesovanje ljubitelja fudbala, a na gradskom stadionu u Ugljeviku okupilo se oko 2.000 navijača koji su tokom cijelog susreta bodrili igrače oba tima, ali prevashodno tim iz Beograda.

Susret je odigran u sklopu priprema za narednu sezonu a na kraju pobjeda je očekivano pripala Partizanu koji je slavio sa 2:0. Ovo je Zvijezdi treći meč u pripremnom periodu a prije ovog odigrane su utakmice protiv Čukaričkog i Radnika.



- Još uvijek smo u ranoj fazi priprema i kako mi to volimo da kažemo, noge su još teške. Otišao je skoro kompletan tim iz prošle sezone, a njihov nedostatak pokušavamo nadomjestiti igračima iz naših mlađih selekcija, a doveli smo i nekoliko novajlija. Dvojica Brazilaca Lukas Silva i Augusto Koreia, te Gvinejac Bangoura Malela dobro su se uklopila u ekipu i zadovoljan sam njihovim radom. Imamo mlad tim, a do početka šampionata neophodna su nam još tri–četiri kvalitetna pojačanja po svim linijama, rekao je trener Zvijezde 09 Boris Savić.

Partizan je u Ugljevik došao nakon desetodnevnih priprema na Zlatiboru, a trener Savo Milošević je takođe dao priliku svim igračima.

- Još uvijek smo u fazi stvaranja tima za narednu sezonu i u narednom danima očekujem dolazak još nekoliko pojačanja. Saradnja sa Zvijezdom 09 je sve čvršća i neki od igrača iz ovog kluba su interesantni i Partizanu, istakao je Milošević.

Partizan će narednih deset dana provesti u Sloveniji na prirpemama, a Zvijezdu očekuje period uigravanja ekipa kako bi bili spremni za prvo kolo Premijer ligi BiH

Zvijezda – Partizan 0:2

Ugljevik, gradski stadion: gledlaca: 1500, sudija: Dražen Marić (Bijeljina), strijelci: 0:1 Lutovac (51), 0:2 Stevanović (57)

Zvijezda: Dejanović, Janković, Lukas, Mehmedagić, Vojnović, Correia,   Brkić, Blagojević, Stjepanović, Živković, Predragović. Igrali su još: Manojlović, Filipović, Kovačević, Parmaković, Malela, Djelmić,  matić, Popara, Mandić, Asentić, Tomić. Trener: Boris Savić

Partizan: Kljaić, Pešutić, Vujačić, Pavlović, Šehović, Zdjelar, Smiljanić, Tošić, Pavlović, Lakčević, Ožegović. Igrali su još: Stevanović, Dinga, Milosavljević, Šćekić, Momčilović, Lutovac, Stevanović, Ivanović, Stanojlović, Jovanović. Terner: Savo Milošević

Info Bijeljina/D.Tešić