SVE SPREMNO ZA 2. LjETNI KARATE KAMP "SUTOMORE 2022" :: Semberija INFO ::

 

SVE SPREMNO ZA 2. LjETNI KARATE KAMP "SUTOMORE 2022"


Foto
U periodu između 19. i 26. juna u Sutomoru će se u organizaciji Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (RKS BMSiP) održati ljetni karate kamp "SUTOMORE 2022".
 
Kamp se održava drugu godinu sa planom da postane tradicionalan. Ono što je najvažnije, kamp je otvoren za sve zainteresovane klubove i pojedince. 

Prema trenutnim prijavama u subotu će iz Modriče i Bijeljine put Sutomora krenuti oko 130 karatista i karatistkinja svih uzrasnih kategorija iz klubova: KK "Empi" (Teslić), KK "Kima" (Derventa), KK "Sinđelić" (B.Luka), KK "Vrbas" (B.Luka), KK "Šampion" (Modriča), KK "Drvar" (Drvar), KK "Soko" (Brčko), KK "UNSU" (Bijeljina), KK "Šampioni" (Bijeljina), KK "Panteri-plus" (Bijeljina), KK "Drina" (Zvornik), KK "Srpski Soko" (Zvornik), KK "Miloš Delić" (Bratunac) i dr.
 
-Svi oni će sedam dana trenirati dva puta dnevno sa instruktorima i trenerima kampa: Neđom Ikonićem, Miloradom Markovićem, Goranom Ivkovićem, Sinišom Zarićem, Brankom Gajićem, Milanom Bojićem, Dragišom Jovanovićem i drugim trenerima učesnicima kampa. U sklopu predviđenih aktivnosti održat će se polaganje za majstorska karate zvanja, kao i pripreme za predstojeći nastup u WKF Svjetskoj karate1 ligi za mlade, krajem mjeseca u Poreču", stoji u saopštenju Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine.