NEKTAR PIVO ZVANIČNO JE PIVO FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE :: Semberija INFO ::

 

NEKTAR PIVO ZVANIČNO JE PIVO FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE


Foto
Banjaluka, 15.06.2022.godine - Banjalučka pivara i Fudbalski savez Srbije potpisali su ugovor o partnerstvu kojim je Nektar pivo postalo zvanično pivo fudbalske reprezentacije!
 
“Ponosni smo što kao jedina pivara iz Republike Srpske možemo da podržimo fudbalsku reprezentaciju Srbije, posebno u periodu kada se reprezentacija priprema za najznačajniji fudbalski sportski događaj - Svetsko prvenstvo u Kataru. Ovo je poseban dan za nas, jer predstavlja korak dalje u našem strateškom opredeljenju da podržimo sport, značajne sportske organizacije i manifestacije u Republici Srpskoj i Srbiji, gde je Nektar postao pivo koje se svakim danom sve više traži. Zahvaljujem se našim fudbalskim zvezdama koje su rado prihvatile da budu nosioci kampanje u kojoj će nam poručivati - Nemoj da mračiš, popij svetlo!”, istakao je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.
 
“Zahvaljujem se Banjalučkoj pivari i Nektar pivu na poverenju koje su nam ukazali potpisivanjem ovog ugovora. Za sve nas u Fudbalskom savezu Srbije velika je stvar i srećni smo da konačno jedan brend iz Republike Srpske bude predstavljen celoj naciji, posebno što je tako drugačiji. Reprezentacija Srbije oduvek je imala veliku podršku naroda u Republici Srpskoj, brojne navijače koji su uvek uz reprezentaciju i verujemo da ćemo kroz saradnju sa Banjalučkom pivarom te veze dodatno osnažiti. Nama je cilj da sa dobrim rezultatima reprezentacije obradujemo sav naš narod, gde god živeo - u Srbiji, Republici Srpskoj ili širom dijaspore. Idemo zajedno u nove pobede!” istakao je Nenad Bjeković, zamjenik predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.
 
Ljubitelji fudbala imali su priliku da tokom fudbalskog duela reprezentacija Srbije i Slovenije u Ligi nacija, premijerno vide prvi u nizu tv spotova u kojima naši fudbaleri poručuju: Nemoj da mračiš, popij svijetlo. Nektar pivo.
 
Ističemo da je Banjalučka pivara već ostvarila saradnju i podržala u ovoj godini: Fudbalski klub Borac Banja Luka, Košarkaški klub Borac Banja Luka, Košarkaški klub Crvena Zvezda Beograd, Svjetsko prvenstvo u raftingu Banja Luka, Run and more polumaraton u Banjoj Luci, Fudbalski klub Tekstilac Derventa, Rukometni klub Mladost Banja Luka, Fudbalski klub Rekreativo Banja Luka, Plivački miting 14.Banja Luka Open, Nektar Futsal Derventa, 4Fallcon trka Banja Luka, Nektar Bum ljetnja liga Bijeljina.