ISTORIJSKI USPJEH ZA AK „AKADEMAC“ U BRČKOM :: Semberija INFO ::

 

ISTORIJSKI USPJEH ZA AK „AKADEMAC“ U BRČKOM


Na ekipnom Prvenstvu Republike Srpske u kros trčanju održanom tokom jučerašnjeg dana u Brčkom takmičari AK „Akademac“ ostvarili su istorijski rezultat u ovoj disciplini.
 
U odličnoj organizaciji brčanskog Atletskog kluba „Cross“ na prvenstvu je učestvovalo deset atletskih klubova i 159 takmičara. Mladi bijeljinski atletičari su se tri puta penjali na pobjedničko postolje te ostvarili drugo mjesto za ženske ekipe u ukupnom plasmanu u Republici Srpskoj. U juniorskoj kategoriji šampionke u krosu postale su Isidora Vulić, Jovana Milošević i Tamara Stanišić.

-Pehar u Bijeljinu su ponijele naše sjajne cicibanke Milica Kulišić, Ivana Janković, Danijela Medan i Anđela Radenković postavši vicešampionke Republike Srpske. Takođe, drugo mjesto, titula vicešampiona Republike Srpske pripala je i našoj ubjedljivoj ekipi cicibana u sastavu Zoran Blagojević, Pavle Savić, Sergej Kulišić, Miloš Jefić i Jovan Josić. Moramo pohvaliti borbenost, zalaganje i trud članica naše ekipe pionirki u sastavu Ivona Ćevriz, Anastasija Ćubić te sestara Anđeline, Nikoline i Valentine Laketić koje su osvojile četvrto mjesto i kojima je falilo samo malo sportske sreće da dođu do pobjedničkog postolja“, saopštili su iz AK „Akademac“.

AK AKADEMAC