Tehnički remont Bratunac podržao prvi Atletski miting u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Tehnički remont Bratunac podržao prvi Atletski miting u Bijeljini

Tehnički remont Bratunac /TRB/ podržao je finansijski održavanje Atletskog mitinga „Trofej Bijeljine 2022“ koji je okupio osamdeset takmičara iz Bosne i Hercegovine i Srbije, kao i veliki broj istaknutih imena iz ovog sporta.


 
Predstavnik TRB-a Igor Ranković uručio je neke od pehara i diploma učesnicima turnira i poručio da se ova kompanija uvijek trudi da pomogne različite sportske događaje.


 
- Važno je ulagati u djecu jer su ona naša budućnost. TRB će nastaviti da pomaže sportske događaje, kao što smo činili i do sada – naveo je Ranković.
 
Predsjednik Atletskog kluba „Atletik“, koji je organizator mitinga, Velibor Kovač, istakao je da je riječ o prvom atletskom mitingu u istoriji grada Bijeljina.


 
- Vremenski uslovi su nam malo poremetili plan, ali miting je održan uz visok nivo profesionalizma. Naredne godine ćemo se potruditi da okupimo takmičare iz cijelog regiona, a ovaj put se možemo pohvaliti da su sa nama bila zaista velika imena atletike, poput Amela Tuke, Dragana Zdravkovića, Petra Tankosića i drugih – dodao je Kovač.
 
Atletski miting „Trofej Bijeljine 2022“ održan je na stazi u Etno-selu „Stanišići“. Takmičari su nastupili u ukupno 11 trka, na dužinama od 600 do 1.500 metara.


Za Semberija info - Republička stranka Srpske