FK RADNIK SUTRA DOČEKUJE SLOBODU :: Semberija INFO ::

 

FK RADNIK SUTRA DOČEKUJE SLOBODU


Nakon jednonedjeljne reprezentativne pauze, nastavlja se Premijer liga BiH u fudbalu. Fudbaleri Radnika sutra dočekuju komšije iz Tuzle, ekipu Slobode, u susretu koji ima veliki značaj za oba sastava. Radnik je trenutno "fenjeraš" na tabeli i svaka utakmica mu je kvalifikaciona u borbi za opstanak, dok je Sloboda u seriji loših rezultata i nalazi se u donjem dijelu tabele.

- Sloboda je protivnik po mjeri. Možda i najbolji kojeg smo mogli u ovom trenutku da dočekamo, ekipa koja takođe, kao i mi, ima velikih problema. Naravno, kao i u svaku drugu utakmicu ulazimo sa ciljem da ostvarimo pobjedu. Svjesni smo da do trijumfa nećemo doći lako, ali smatram da će sve zavisiti od nas. Ako igrači shvate ozbiljno ovaj meč, daju svoj maksimum, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje“, rekao je Velibor Đurić, trener FK „Radnik“.
Svjesni su u Radniku koliko bi im eventualna pobjeda značila u borbi za opstanak.

- Sloboda je promjenila trenera, imaju dosta problema, no to nas neće zavarati. Daćemo sve od sebe da u subotnjem duelu izađemo kao pobjednici. Atmosfera među igračima je dobra, svi jedva čekamo da počne meč i da pokažemo da je Radniku mjesto među premijerligašima“, optimista je Ivan Đorić, igrač Radnika.

Za meč protiv Slobode trener Đurić neće moći da računa na Blagojevića i Motiku a svi ostali su u pogonu i konkurišu za prvi sastav. Dvojica novajlija Dejan Maksimović i Haris Handžić takođe su u konkurenciji za sutrašnji meč.