ŠAMPIONSKI REZULTATI DžUDO KLUBA"PANTER" U BANjA LUCI :: Semberija INFO ::

 

ŠAMPIONSKI REZULTATI DžUDO KLUBA"PANTER" U BANjA LUCI


Foto
Na Prvenstvu Republike Srpske u džudou za starije pionire i juniore "Banja Luka 2022" održanom proteklog vikenda, gdje je nastupilo 300 takmičara iz 38 džudo klubova, takmičari "Pantera" postigli su značajne rezultate.

Šampionskim tempom, kao i do sada, sestre Đurić, Jovana i Milica, potvrđuju svoj trud i donose dvije zlatne medalje!
Srebrna je bila Vera Pavličević, kao i Milica Đurić. 
Maksim Petrović i Matija Dobranić osvojili su drugo mjesto, a Vasilije Hržić donosi bronzanu medalju u Bijeljinu.



Cjelokupni plasman sa Prvenstva, za klub je dokaz da u masovnoj konkurenciji, takmičari "Pantera" stoje u samom vrhu. Mlade pionirke su srebrne, a juniorke bronzane. 
 
Svi takmičari koji su nosioci medalja, stekli su pravo učešća na Prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će se održati u Vitezu za 15 dana. Iz džudo kluba "Panter" ističu zadovoljstvo jer se trend visoko postavljenih ciljeva i uspjeha nastavlja, što takmičari svojim rezultatima opravdavaju gdje god da se pojave na takmičenjima.
 
- Veliko je zadovoljstvo imati ovakve šampione i šampionke u klubu, uopšte u Gradu Bijeljini. Sjajni rezultati naših takmičara i takmičarki na republičkim i državnim prvenstvima samo su potvrda koliko se predano, ozbiljno i posvećeno radi u našem klubu. Kada imate iz svake generacije,svake uzrasne kategorije, vrhunske rezultate, ponos je mala riječ za opis kako se mi osjećamo jer imamo rekaciju na sve ono što se ulaže u djecu.



Za ovu godinu smo postavili visoke ciljeve i već sada možemo da kažemo da smo prezadovoljni sa dosadašnjim rezultatima i što smo zadržali veoma visoku poziciju u generalnom plasmanu. Naša djeca imaju dobre uslove za treninge, imaju vrhunske trenere i mi se trudimo da im na svaki način pomognemo da budu što bolji, što oni svakako svojim odličnim nastupima na takmičenjima pokazuju. Ovo je prilika da se uputi i poziv za sve roditelje da djecu dovedu na treninge džudoa u Džudo klub "Panter" da spoznaju drevnu vještinu i nauče da budu veliki borci, istakao je Ognjen Đuka, predsjednik Džudo kluba "Panter" Bijeljina.