U NEDJELjU DOLAZI FK „RUDAR“ :: Semberija INFO ::

 

U NEDJELjU DOLAZI FK „RUDAR“


U okviru 22. kola m:tel Premijer lige BiH fudbaleri FK „Radnik“ će u nedjelju ugostiti ekipu FK „Rudar“ iz Prijedora. Biće to derbi začelja i prilika za Plave da savladaju direktnog konkurenta za putovanje u niži rang takmičenja.

-Dobro smo ih analizirali. Radi se o ekipi koja svoju igru gradi na kontrama i polukontrama i tu nam mogu napraviti mnogo problema ako mi ne budemo pravi. Pratimo situaciju koju imaju u klubu i, sa sportske strane želimo da sve te probleme što prije riješe. Što se moje ekipe tiče, želim da nakon utakmice u Mostaru vidim njihovu pravu reakciju, da odigraju kao protiv Posušja ovdje i ako bude tako, ne sumnjam u trijumf“, rekao je trener FK „Radnik“ Velibor Đurić.

Od fudbalera Radnika jedino je Jovan Blagojević pod znakom pitanja. On trenira smanjenim intenzitetom tako da će se do nedjelje vidjeti postoji li šansa da zaigra protiv Prijedorčana.

-Spremamo se cijele sedmice za susret sa Rudarom. Upoznali smo njihove vrline, upoznali smo njihove mane. Oni su sigurno jedna od najbržih ekipa lige kada je napad u pitanju a mi ćemo dati sve od sebe da tri boda ostanu u Bijeljini“, rekao je Aleksandar Vasić.

Završetkom 22. kola završavaju se 2/3 Premijer lige BiH. Sljedeće sedmice će se održati žrijeb za preostalih 11 kola. Trener Đurić je istakao da njegov stručni štab ne troši energiju na razmišljanja o eventualnom rasporedu i protivnicima.

-Mi moramo u preostalih 11 kola odigrati po jednu utakmicu sa svim ekipama koje se takmiče u Premijer ligi. Mi ćemo ići od protivnika do protivnika, od utakmice do utakmice. Sve sa ciljem da i sljedeće godine igramo Premijer ligu BiH“, izjavio je trener Plavih.

Semberija info