PRVENSTVO BiH U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

PRVENSTVO BiH U BIJELjINI


Prema kalendaru takmičenja Džudo saveza BiH za 2022. godinu, Džudo klub „Panter“ iz Bijeljine dobio je čast organizacije Prvenstva Bosne i Hercegovine u džudou za seniore i poletarce. Rezultat je ovo ugleda koji su sportski radnici i takmičari Džudo kluba „Panter“ svojim radom i ostvarenim uspjesima izgradili u Džudo savezu BiH.
Prvenstvo će se održati sutra, petog marta, u sportskoj dvorani Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Bijeljini.Organizator očekuje oko 300 takmičara koji su na prethodno održanim entitetskim takmičenjima pokazali najviše i osvojili medalje.

-Organizacija jednog takmičenja ovakvog kvaliteta je jako zahtjevna i mogu sa zadovoljstvom reći da smo sa naše strane uradili sve da sutrašnje takmičenje protekne u najboljem redu. Sutra u Bijeljini nastupaju najbolji džudisti BiH u kategoriji seniora i poletaraca. Vjerujem da će ljubitelji ovog sporta uživati u kvalitetnim borbama a da će naši gosti uživati u našem gradu“, rekao je za „Semberija INFO“ Ognjen Đuka, predsjednik Džudo kluba „Panter“.
Sportska javnost se mnogo puta mogla uvjeriti da Džudo klub „Panter“ predstavlja pravi rasadnik šampiona. Njegovi takmičari će se i sutra, u veoma jakoj konkurenciji boriti za medalje jer ulog nije beznačajan. Pobjednici Državnog prvenstva BiH stiču pravo nastupa na Balkanskom i Evropskom prvenstvu.