UKRAS NA ZVEZDINU SEZONU IZ SNOVA! BEN I VUKANOVIĆ REŠILI DERBI, PARTIZANU VISI EVROPA! :: Semberija INFO ::

 

UKRAS NA ZVEZDINU SEZONU IZ SNOVA! BEN I VUKANOVIĆ REŠILI DERBI, PARTIZANU VISI EVROPA!


U 160. večitom derbiju fudbaleri Crvene zvezde bili su bolji od Partizana na svom stadionu - 2:1 (0:0). Na ovaj način crveno-beli stigli su na korak do titule šampiona Srbije
 
Radni dan kao i stanje na tabeli uticalo je na to da poseta na „Marakani“ bude više nego slaba. Na terenu se tokom celog meča igrao fudbal sa mnogo prekršaja (57 ukupno).

Gotovo da nije bilo moguće povezati nekoliko dodavanja. Igrači su često ležali na terenu, a sudija Novak Simović imao je mnogo posla.

Posle lošeg prvog poluvremena, Zvezda je iskoristila svoju šansu! U 59. minutu Urošević je srušio Bena, a sudija je pokazao na belu tačku.

Igrač nad kojem je i napravljen faul uspeo je da postigne gol za 1:0 i tako najavi veliku pobedu domaćih! U 80. minutu debitant i rezervista Vukanović je potpuno nokautirao Partizan!

Utešni gol za crno-bele postigao je Rikardo u 90. minutu. On je bio precizan sa penala koji je napravio Marin. U samoj završnici susreta gosti su ostali i bez Pavlovića koji je zaradio dva žuta kartona.

Zvezda je napravila još jedan veliki korak ka tituli! Pobedom u derbiju ukrasila je sjajnu sezonu i sada ima šest bodova više od Radničkog iz Niša. Vladan Milojević je upisao važan trijumf koji mu je trebao da zaokruži sezonu!

Sa druge strane Partizan je u velikom problemu... Crno-beli su pali na peto mesto i sada im je i nastup u Evropi pod znakom pitanja. Košmarna sezona dobila je novo poglavlje za navijače tima iz Humske.