Soccer kids Bijeljina: Gradonačelnik Petrović dao punu podršku :: Semberija INFO ::

 

Soccer kids Bijeljina: Gradonačelnik Petrović dao punu podršku


Škola fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids Bijeljina" kao organizator 8. po redu  turnira "Soccer days Bijeljina" zahvaljuju se gradonačelniku što je uveličao njihov sportski događaj i došao na otvaranje ovog turnira.

Zaista izražavamo veliku zahvalnost gradonačelniku Petroviću koji je podržao i prisustvovao otvaranju našeg turnira. Gradonačelnik se nije pojavio samo da bi ispoštovao protokol i otvorio turnir, nego se i pored svojih obaveza sa oduševljenjem se družio sa učesnicima, posmatrao utakmice, razgovarao sa roditeljima - istakla je Biljana Petrović, predsjednik ŠF "Soccer kids Bijeljina".

Sa gradonačelnikom smo razgovorali o našim planovima kao i mogućoj daljoj saradnji i promociji Bijeljine na najbolji mogući način.

Za ovakvu organizaciju je vema bitna  lokacija održavanja turnira, a to je definitivno najljepši kompleks na Balkanu za koji su zasluzni vlasnici Sanja i Boris Stanišić. Sa njima imamo odličnu saradnju proteklih nekoliko godina, nadamo se da ćemo u narednom periodu uz obostrano zadovoljstvo  nastaviti odličnu saradnju.

Ovom prilikom ŠF "Soccer kids Bijeljina" se zahvaljuje svim učesnicima, svima koji su pomogli u organizaciji turnira kao i volonterima.