ZVEZDA VEČERAS PROTIV ŠERIFA U KVALIFIKACIJAMA ZA LŠ :: Semberija INFO ::

 

ZVEZDA VEČERAS PROTIV ŠERIFA U KVALIFIKACIJAMA ZA LŠ


Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 19 sati u gostima igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa.

Prvi duel dva tima u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a trener Dejan Stanković očekuje od svojih igrača da odigraju jednu "momačku utakmicu".

- Očekujem drugačiju utakmicu, drugačijih prvih pola sata sa naše strane. Mislim da smo dosta toga ostavili njima u prvih pola sata meča, poslije primljenog gola je sve bilo dobro, onako kako je trebalo da izgledamo na početku.

Igrali smo prošle godine mečeve in aut i to u gostima. Znate kakva je bila situacija prošle godine tri utakmice - tri u gostima, odluka je morala da padne u 90 minuta - rekao je Stanković.

On je dodao da vjeruje u svoje momke.

- Znamo šta radimo i kako da spremamo mečeve, kako da nastupamo i kakav je njihov kvalitet. Govorio sam da su to momci dosta brzi, talentovani, sa individualnim kvalitetom. Jednostavno ako im to "razbiješ" imaš veće šanse da prođe. Očekujemo jednu momačku utakmicu od strane ovih momaka - istakao je trener crveno-bijelih.

(TANjUG)