Đoković: Ovo je ispunjenje sna, nevjerovatno je šta sam uspio :: Semberija INFO ::

 

Đoković: Ovo je ispunjenje sna, nevjerovatno je šta sam uspio


PARIZ – Srpski teniser Novak Đoković osvojio je drugu titulu na Rolan Garosu, a u izjavi nakon meča istakao je da je ovo ispunjenje njegovih snova.

Đoković je nakon velikog preokreta pobijedio Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:2 u setovima  te tako došao do 19. Grend Slem titule.

Naglasio je da je nivo tenisa bio izvanredan i zahvalio se svima na podršci, a dodao je i dasmatra da je nevjerovatno ovo što je uspio ostvariti.

-Hvala vam što ste bili danas ovdje prisutni. Još jednom je bila naelektrisana atmosfera. Želim da zahvalim mom timu, mojoj porodici, mom treneru, fizioterapeutu, svima koji su zaslužni za ovo što smo napravili danas - rekao je Đoković.

Dodao je da je bilo  izuzetno i fizički i mentalno teško.

- Dva puta u tri dana igrao sam dva teška meča, ali pokazao sam sve svoje sposobnosti i da se vratim u meč. Ovo je ispunjenje sna, nevjerovatno je šta sam uspio ostvariti. Hvala vam svima – istakao je Đoković koji je stigao Rafaela Nadala i Rogera Federera na samo jednu osvojenu Grend Slem titulu budući da Španac i Švajcarac imaju po 20 najvećih teniskih trofeja.

Agencije / Glas Srpske