DISCIPLINOVANO I BORBENO U NASTAVAK PREMIJER LIGE BIH :: Semberija INFO ::

 

DISCIPLINOVANO I BORBENO U NASTAVAK PREMIJER LIGE BIH


Povodom nastavka takmičenja u Premijer ligi BiH danas je na Gradskom stadionu u Bijeljini održana pres konferencija FK „Radnik“ na kojoj su se javnosti obratili šef stručnog štaba FK „Radnik“ Darko Nestorović i kapiten Plavih Aleksandar Vasić.

Trener „Plave familije“ je stavio akcenat na period priprema koje su jako dobro organizovane i realizovane i koje ulivaju nadu pred nastavak sezone.

-Pripreme su trajale 49 dana, odigrali smo četiri pripremne utakmice, na svim pozicijama u timu smo obezbijedili najmanje po dva kvalitetna fudbalera... Sutrašnju utakmicu sa Veležom dočekujemo optimističi i dobrog raspoloženja. Znamo šta je i ko je FK „Velež“ ali mi ćemo utakmici pristupiti borbeno, kolektivno, disciplinovano,“ rekao je Nestorović.

U sutrašnjem meču strateg FK „Radnik“ neće moći računati na Sašu Novakovića i Stefana Janjića (žuti kartoni) i Mateja Jelića (nezavršena procedura registracije fudbalera) dok su Nedim Mekić i Velibor Đurić od ranije van ekipe zbog povreda.

Kapiten FK „Radnik“ Aleksandar Vasić je izrazio žal zbog nemogućnosti dolaska publike na stadion. Uprkos tome, obećao je maksimalno zalaganje cijele ekipe kako bi se ostvario što bolji rezultat na početku proljetne polusezone.
 
Iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske su pred nastavak proljetnih takmičenja podsjetili sportske klubove da je epidemija korona virusa još uvijek prisutna i na obavezu pridržavanja svih preventivnih mjera na sprečavanju širenja epidemije.

Semberija info