Potvrđeno iz Partizana: Stojković pozitivan na virus korona :: Semberija INFO ::

 

Potvrđeno iz Partizana: Stojković pozitivan na virus korona


FK Partizan potvrdio je da je Vladimir Stojković pozitivan na korona virus.
 
"FK Partizan zvanično objavljuje da je kapiten crno-belih pozitivan na Kovid-19. Stojković se nalazi u izolaciji, a medicinska služba FK Partizan će kao i do sada preuzeti sve potrebne mere", navodi se u saopštenju kluba.
 
"Telegraf" je jutros prenio informaciju da je Stojković testiran i da je u izolaciji, a sada je potvrđeno da će morati da pauzira.
 
"Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da 'pritiska' i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut", rekao je za pomenuti portal Stojković.
 
On neće biti na raspolaganju za meč protiv Spartaka u Subotici, mijenjaće ga Nemanja Stevanović, koji je branio i protiv Mačve, a onda slijedi reprezentativna pauza, u kojoj se očekuje da Stojković preleži virus.
 
Meč Spartak - Partizan igra se u subotu 7. novembra u 18 časova. Partizan u meč ulazi kao treći sa 26 bodova, Spartak je četvrti sa tri boda manje.