KK UNSU: ŽETVA MEDALjA NA PRVENSTVU SRPSKE U BILEĆI :: Semberija INFO ::

 

KK UNSU: ŽETVA MEDALjA NA PRVENSTVU SRPSKE U BILEĆI


Proteklog vikenda, tačnije u subotu 3. oktobra 2020., u organizaciji Karate saveza Republike Srpske i Regionalnog karate saveza Hercegovine, Sarajeva i Romanije održano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Republike Srpske za djecu do 13 godina. Naš klub nastupio je sa sedam takmičara u osam pojedinačnih i dvije ekipne kategorije.



U konkurenciji 230 takmičara iz 27 klubova ostvareni su odlični rezultati. Osvojivši maksimalan broj medalja sa četiri zlatne, i po tri srebrne i bronzane, kao i predhodnih godina, svrstali smo se ponovo među najuspješnije klubove Srpske.

Zlatne medalje;
- Mijić Marija, kate djevojčice 2011 godište
- Mijić Milica, kate djevojčice 2009 godište
- Vujić Mia Milica borbe djevojčice 2009 godište
- Gavrilović Marija, borbe djevojčice 2008 godište (-40)

Srebrne medalje;
- Knežević Ivan, borbe dječaci 2008 godište (-40)
- Tripunović Vukašin, borbe dječaci 2008 godište (-37)
- Ekipa “UNSU“ borbe djevojčice (Mijić Milica, Vujić Mia Milica) 2009/10

Bronzane medalje;
- Trifković Marija, borbe djevojčice 2008 godište (-50)
- Mijić Milica, kate djevojčice 2009
- Ekipa "UNSU" borbe djevojčice (Trifković Marija, Gavrilović Marija) 2007/08

Nakon nedavnih uspjeha na prvenstvu Srpske za kadete, juniore i mlađe seniore, te ovogodišnjih rezultata na seniorskom prvenstvu Srpske, rezultatima u mlađim kategorijama pokazali smo da imamo podjednak kvalitet u klubu u svim selekcijama. Kao takvi smo jedan od rijetkih klubova u Srpskoj, a sve je plod sistematskog i dobro osmišljenog plana rada.



Znanja, volje i motivacije nam ne hvali, ali nam hvali razumjevanje i podrška lokalne zajednice, adekvatna 
rezultatima koje ovaj klub poslednjih godina postiže.

U teškoj materijalnoj situaciji mi nastavljamo dalje i vjerujemo da će doći vrijeme u kojem će se u našem gradu nagrađivati i podsticati svi jednako prema svom radu i svojim rezultatima, a ne prema nekim drugim uslovima.

U narednom periodu klub očekuje niz pripremnih turnira, a ono što je najvažnije jesu državna i balkanska prvenstva kako za mlađe tako i starije. Pored ovih aktivnosti uveliko pripremamo organizaciju trećeg po redu Otvorenog Prvenstva Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2020“ koji će se održati u odloženom terminu krajem ovog mjeseca.
U ime UO kluba, zahvaljujemo se roditeljima članova kluba na pomoći da realizujemo odlazak i nastup na prvenstvu u Bileći, a našim takmičarima još jednom čestitamo na ostvarenim rezultatima!

✓ Kompletne rezultate možete pogledati na www.republicko.ekarate.ba

Pres služba KK. "UNSU"