Operativnim radom došlo se do saznanja da je izvršeno Razbojništvo na području PS Pelagićevo, koje je u kratkom roku i rasvjetljeno :: Semberija INFO ::

 

Operativnim radom došlo se do saznanja da je izvršeno Razbojništvo na području PS Pelagićevo, koje je u kratkom roku i rasvjetljeno


Operativnim radom na terenu policijskih službenika Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina i Policijske stanice Pelagićevo, došlo se do saznanja da je 28.02.2020. godine od strane NN lica izvršeno krivično djelo  ''Razbojništvo''.
 
Nakon prikupljenih saznanja, Policijskoj stanici Pelagićevo, 16.06.2020. godine obratila su se oštećena lica sa područja Pelagićeva, koji su prijavili, da su dana 28.02.2020. godine oko 22,00 časa tri NN muška lica nasilno  ušla u njihovu kuću, kojom prilikom su ih fizički napali, zadavši im više udarca u predjelu tijela i glave.
 
Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja da su izvršioci krivičnog djela ''Razbojništvo''  lica S.A., A.A. i I.B.
 
Od strane policijskih službenika lice S.A. je lišen slobode, dok ostala dva lica nisu pronađena i za istim će biti raspisana potraga.
 
Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju nakon kompletiranja predmeta biće dostvaljen izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo ''Razbojništvo'' protiv lica S.A., A.A. i I.B.

Policijska uprava Bijeljina