Još nema traga Rosi Bajer :: Semberija INFO ::

 

Još nema traga Rosi Bajer


Rosi Bajer, 81-godišnjoj mještanki sela Trnjaka kod Bijeljine, koja je nestala 19. maja, i dalje nema traga.

Policijskoj upravi Bijeljina  22. maja 2020. godine  oko 8 časova prijavljen je nestanak Rose Bajer, rođene 1939. godine. Prema prijavi, Rosa je zadnji put viđena 19. maja, kada se udaljila od kuće. 



Radi se o ženi koja ima smanjenu mogućnost govora i slabog je vida, visoka je oko 150 cm,  sitne fizičke građe i prosijede razbarušene kraće kose. Kada je posljednji put viđena da odlazi od kuće, a živjela je sama, na sebi je imala dugu suknju i bluzu s uzorkom.

Nakon prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, te provjere, kako bi se Rosa Bajer što prije pronašla. 

Uputila je i poziv građanima da ukoliko vide lice sa fotografije , ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja, kako bi nestalu staricu što prije pronašli, da informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122. 

Jedna od prijava građana je da je u prvim danima nestanka  viđena u Dvorovima, ali, nažalost, to policiji nije pomoglo u rješavanju slučaja. 

Semberija info - M. Rešidović