DANAS U BIJELjINI PRETEŽNO SUNČANO :: Semberija INFO ::

 

DANAS U BIJELjINI PRETEŽNO SUNČANO


U Republici Srpskoj prije podne pretežno do potpuno oblačno i svježije, prolazno tokom dana na sjeveru, a popodne na istoku, jugoistoku i jugu s kratkotrajnom kišom. U planinama sa provijavanjem snijega. Popodne i prema večeri suvo uz smanjenje oblačnosti. U Bijeljini je u 7 časova izmjereno 5 stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna temperatura vazduha do 12 stepeni.

Oko podneva postojaće uslovi za kišu u centralnom pojasu i na istoku, na jugu sa kraćim pljuskom, te po neku pahulju snijega u planinama na istoku. U ostalim predjelima oblačno i suvo.
 
Kasnije poslijepodne raslojavanje i smanjenje oblačnosti od sjeverozapada, zapada preko jugozapada do juga, tako da će u tim predjelima biti i sunčanog vremena i sunčanih intervala. Od centralih predjela na istok ostaje pretežno oblačno, te i dalje uz mogućnost mjestimičnih i slabih padavina na krajnjem istoku uz rijeku Drinu.
 
Vjetar slab do umjeren pretežno zapadni i sjeverozapadni, poslijepodne u skretanju na istočni i jugoistočni. Na jugu poslepodne i uveče slaba do umjerena bura.