Informacija o vodosnabdijevanju – ponedjeljak 08.07.2024. :: Semberija INFO ::

 

Informacija o vodosnabdijevanju – ponedjeljak 08.07.2024.


Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do tri i po sata, u ulicama: Prote Mateje, u Bijeljini i Karađorđeva u Dvorovima, uključujući sve susjedne, priključne ulice.  

Sinoć je, zbog kvara na vodovodnoj mreži, došlo do prekida u vodosnabdijevanju u Tolstojevoj ulici u Bijeljini, u kojoj se izvode i radovi na izgradnji nove vodovodne linije. Ekipa a.d. “Vodovod i kanalizacija” Bijeljina je na terenu i radi na otklanjanju ovog kvara.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        
 
Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com