Lišen slobode zbog raspisane potrage, prilikom pretesanja pronađena opojna droga spid i marihuana :: Semberija INFO ::

 

Lišen slobode zbog raspisane potrage, prilikom pretesanja pronađena opojna droga spid i marihuana


Policijski službenici Policijske stanice Lopare, u mjestu Koraj lišili su slobode lice E.H. za kojim je raspisana potraga od strane Osnovnog suda Brčko Distrikt. Nadalje,na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje kuće i pomoćnih objekata koje je koristio  E.H. u mjestu Koraj opština Lopare.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 540 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, te oko 25 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.



O svemu navedenom obavješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, protiv lica dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ,,Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i ,,Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Lice je nakon završene kriminalističke obrade od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina, predato u nadležnost i na dalje postupanje Sudskoj policiji Brčko Distrikta.
 
                                                                    PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
 
                                                                                         Aleksandra Marić