Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 19.12.2022. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 19.12.2022. godine


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od čega je jedna sa tjelesnim povredama.  

               Policijski službenici Policijske stanice Janja, 18.12.2022. godine od strane vlasnika pravnog lica  zaprimili su prijavu, da je u toku protekle noći od strane NN lica ili više njih, izvršena provala u njegov trgovinski objekat u Glavičicima, odakle je otuđen novac iz depozita. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješten postupajući tužilac. U toku je rad na rasvjetljavnju krivičnog djela ,,Teška krađa“.

                Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, 18.12.2022. godine  izvršili su kontrolu putničkog automobila ,, Golf“ kojim je upravljalo lice R.J., koji je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci i opojnih sredstava u organizmu. Lice je policijskim službenicima predao dvije pvc kesice sa zelenom biljnom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase preko četiri  grama. Protiv nevedenog lica slede Zakonom predviđene mjere i radnje. 

               U ulici Raje Banjičića, 18.11.2022. godine oko 03,00 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama.  Do nezgode je došlo kada je sa kolovoza sletio putnički automobil ,, Golf“ kojim je upravljao A.G. koji je zadobio teške tjelesne povrede i isti je zadržan u Medicinskom centru na daljem liječenju. Suvozač u vozilu N.D. zadobio je tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i isti je zadržan na liječenju. Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina.
 
 
 
                                                                                    PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
                                                                                                                                               
                                                                                                 Aleksandra Marić