Tokom dana na zapadu hladnije, sa kišom :: Semberija INFO ::

 

Tokom dana na zapadu hladnije, sa kišom


BANjALUKA- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, na zapadnu hladnije i kišovito, a na istoku suvo i toplije.

Tokom dana kiša će postepeno jačati na jugu i zapadu i širiti se ka centralnim predjelima, a slabije padavine uveče se očekuju i na istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometerološkog zavoda.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od sedam na zapadu do 17 na jugu i istoku, u višim predjelima na zapadu od pet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab sjeverni ili promjenljiv vjetar, u Hercegovini slab do umjeren južni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša zabilježena je na jugozapadu Bosne.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Drinić jedan, Bjelašnica, Višegrad i Sokolac dva, Mrkonjić Grad, Rudo i Srebrenica tri, Bijeljina, Zenica, Han Pijesak, Kneževo, Ribnik i Srbac 4, Doboj, Sarajevo, Tuzla, Novi Grad, Foča, Šipovo i Kalinovik pet, Banjaluka, Prijedor i Čemerno šest, Gacko i Nevesinje osam, Bileća 11, Mostar 12, Trebinje i Neum 14 stepeni Celzijusovih.


​Glas Srpske