Večeras humanitarni koncert u Centru za kulturu u Bijeljini - Za liječenje Anđele Tanacković :: Semberija INFO ::

 

Večeras humanitarni koncert u Centru za kulturu u Bijeljini - Za liječenje Anđele Tanacković


Kako je za liječenje djevojčice Anđele Tanacković iz Ugljevika za liječenje u inostranstvu potrebno više od 300.000 evra, večeras će u Centru za kulturu ,,Semberija’’ biti organizovan humanitarni koncert za prikupljanje novca za Anđelino liječenje.

- Željeli bismo da sugrađane podsjetimo na koncert koji je planiran za večeras, 26. septembra sa početkom u 19 časova u Centru za kukturu ,,Semberija". Učešće u ovom humanitarnom koncertu potvrdili su brojni kulturno - umjetnički ansambli, pjevačka društva, horovi i plesni klubovi. Na sceni će biti više od 120 izvođača koji će pjevati, svirati i igrati za Anđelu. Sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Anđelu u okviru koncerta biće organizovana i tombola za sve učesnike sa vrijednim nagradama. Više od 120 privrednih subjekata poklonili su vrijedne vaučere koji će svim posjetiocima koncerta biti dostupni.

Pozivamo sugrađane da svojim prisustvom ovom humanitarnom događaju daju šansu Anđeli da pobijedi tešku bolest’’, preciziraju organizatori.